dissabte, 8 de gener del 2011

Resum conferència David Icke del 6 de noviembre del 2010 a Barcelona. Resumen conferencia David Icke del 6 de noviembre del 2010 en Barcelona.

1. Versió en català.
2. Versión en castellano.
 

(Versió en català).

Benvolgudes amigues i amics:

Soc en Brauli, després del dissabte dia 6 de novembre del 2010, on es va produir la conferència d'en David Icke a Barcelona.

He de dir que anava a la conferència d'en David Icke pensant, en un primer moment, que potser seria simplement un portaveu d'una sèrie de missatges que sovint emeten algunes persones en nom de la Nova Era, però aquesta primera impressió crec que era errònia. Crec que va més enllà i ara intentaré fer un resum que, a l'espera que es publiqui a Internet la seva conferència sencera, serà incomplet, degut a que no vaig prendre apunts escrits. Disculpeu-me les mancances o incorreccions que pugui fer.

En David Icke va ser jugador de futbol de Primera Divisió anglesa, portaveu del partit dels Verds anglès o britànic, presentador de televisió i coguionista de la sèrie de pel·lícules de Matrix. En el seu moment va contactar amb una persona precisa, una vident, que li va dir que algun dia parlaria en públic sobre el que ara està dient. De tant en tant ha rebut revelacions.

El seu discurs, completament desacomplexat i que ni tan sols es deté en temes d'Exopolítica, versa sobre el control que exerceix l'elit en tots els àmbits de la vida humana mitjançant una piràmide de poder que aquesta mateixa elit ha construït al llarg de tots els darrers temps, control contra el qual els humans ens hem de rebel·lar. Això ha estat possible mercès a una distorsió complerta de la realitat que aquesta mateixa elit ens ha construït, la qual cosa en David Icke argumenta perquè en veritat la realitat la podem construir cadascú de nosaltres i fins ara en l'ha construïda aquesta elit.

En David Icke desgrana els seus arguments com les peces d'un trencaclosques que ell va completant. Aquí teniu alguns dels arguments i informacions que ha anat dient, i que cadascú tregui les seves pròpies conclusions. El text actual és la versió a data 3 de desembre del 2010. Els texts entre parèntesi són meus:

1. Els éssers humans en el seu moment varem ser dissenyats genèticament per servir l'elit, i per això tenim unes característiques més disminuïdes que les que hauríem de tenir per assolir unes més plenes facultats. Tot i així, tenim una bona part de l'ADN, la funció del qual és desconeguda segons certs científics i que anomenen «ADN escombraria» (Aquesta afirmació es troba en la línia de l'obra de Zecharia Sitchin «El 12 Planeta»).

2. L'ésser humà té dos mitjos cervells: el cervell esquerra lògic i racional i el cervell dret hol·lístic. L'educació oficial ens ensenya a formar-nos dins de les capacitats del cervell esquerra, però cal aprendre a fer servir cada cop més el cervell dret, que ens dona una visió de conjunt.

3. Les persones que passen per una etapa transitòria de quasi mort, i tornen a la vida i ho expliquen, afirmen que recuperen la plena consciència i el ple coneixement que no tenien mentre elles vivien normalment. Diu en David Icke, humorísticament, que li fa molta por dir el que pensa i morir a conseqüència d'això, doncs significa entrar en aquesta fase més evolucionada.

4. L'elit controla totes les grans empreses i centres de poder: governs, administracions, mitjans de comunicació, armament, exèrcit, energia, farmàcia, alimentació, banca, educació, universitats, religions, màfies, tràfic de drogues, etc.

5. Quan més alta una persona està dins de la piràmide de poder, més informació disposa. La gent de dalt té la informació, la de baix està sumida en la ignorància.

6. L'elit pretén implantar una tirania totalitària a l'estil de Huxley o Orwell, -aquest darrer en veritat es deia Blair-, i convertir els éssers humans en clons al seu servei. L'alternativa contrària a això és una Humanitat d'éssers plenament conscients. Per cert, Huxley i Orwell van ser, respectivament, mestre i alumne, també van ser amics i van rebre la revelació del mateix indret.

7. Per aconseguir els seus objectius, l'elit vol crear situacions basades en l'esquema: problema-reacció-solució. L'atac a Pearl Harbour o l'autoatemptat de l'11 de setembre del 2001 segueixen aquesta estructura, i són la forma que la gent accepti mesures impopulars decidides per l'elit amb anterioritat, creant situacions de caos i por que després s'hagin de solucionar mitjançant les mesures acordades (L'esquema problema-reacció-solució és una descripció realitzada pel professor de lingüistica nord-americà Noam Chomsky).

8. L'elit pretén que tot el coneixement de cada persona es centri en un punt, separat de la resta de punts, per així no tenir una visió de conjunt. (Segons en Lluís Maria Xirinacs, autor d'un model filosòfic global de coneixement de la realitat, d'aquest defecte en diria que és una manca de visió global. Un altre esment: Segons Lluís Botinas, responsable de l'associació Plural 21: «especialista és aquell que sap més i més sobre menys i menys, fins que ho sap tot sobre absolutament no res»).

9. Les entitats financeres, controlades per l'elit, inventen diner cada cop que efectuen un préstec. En un préstec no s'ha vist mai que es doni els diners (anònims) en efectiu. Però els deutors que han de tornar el préstec no poden inventar el diners dels interessos, per la qual cosa el diner flueix constantment cap a les entitats financeres i, en temps de penúria com ara, aquestes entitats enretiren el líquid circulant, creant la situació de recessió.

10. Entre els projectes de l'elit estaria el de, finalment, abolir el diner anònim i establir de una moneda telemàtica mundial controlada per aquesta mateixa elit, la qual cosa faria possible posar automàticament en la indigència a qualsevol ésser humà que s'oposi als seus interessos (sense esmentar-ho per en David Icke, és el cas d'aplicació més nefasta de la moneda telemàtica segons l'Agustí Chalaux, fundador del Centre d'Estudis Joan Bardina, http://bardina.org i http://chalaux.org, doncs l'Agustí volia una moneda telemàtica, però no al servei dels plutòcrates, sinó al servei de tots els éssers humans, mitjançant el sistema polític, econòmic i social que proposa l'equip que va encapçalar).

11. L'educació està dirigida per considerar deficient o malalta a tota persona que mostra un comportament desobedient o original tendent a tenir iniciativa pròpia i a no acceptar les regles del joc establert.

12. L'elit vol que l'alimentació dels éssers humans sigui d'escassa qualitat, com pretenen organitzacions com el Codex Alimentarius i les multinacionals dels transgènics. L'elit lluita contra la pagesia ecològica i vol impedir que cada persona pugui procurar-se la seva pròpia alimentació.

13. En David Icke també afirma que ens bombardegen amb productes químics ruixats mitjançant les esteles dels avions a reacció, els anomenats «Chemtrails».

14. També alteren el nostre estat de consciència mitjançant les radiacions de les antenes HAARP situades a Alaska, Noruega i altres indrets. Les dites antenes també són responsables de certs terratrèmols i d'alteracions climàtiques provocades. Les antenes dites i les emissions de les senyals de televisió, curiosament, venen a interferir precisament les senyals dins la banda de freqüència que emeten i reben els cervells dels humans.

15. La teoria del canvi climàtic provocat per l'ésser humà i impulsada per gent com Al Gore és falsa. La major part de la contaminació que produeix l'escalfament provinent de l'ésser humà no ve del CO2 sinó del vapor d'aigua. Aquesta teoria no és sinó una altra eina per crear por en els éssers humans.

16. La sanitat mundial i de cada estat la controlen les multinacionals farmacèutiques gestionades per l'elit, i no serveixen la salut de l'ésser humà sinó que serveixen per controlar-lo. Les vacunes amorteixen el sistema immunològic, s'apliquen en el moment de la consolidació d'aquest mateix sistema immunològic en l'infant, provoquen malalties i fins i tot poden servir per implantar xips a la gent, per provocar en ella alteracions i tenir-la encara més dirigida, doncs els xips implantats són una mena d'ordinador que pot enviar i rebre missatges.

17. La ciència està subvencionada i dirigida per aconseguir els resultats que l'elit ha establert amb anterioritat a l'experiment. Els Rockefeller controlen la investigació científica mèdica. Si un científic vol aconseguir verament una solució a un problema, ha de suprimir tots els prejudicis prèviament establerts i començar a escriure en una llibreta en blanc. En David Icke explica l'exemple un cirurgià oncòleg italià que va patir un càncer i el va suprimir aplicant (no va dir com) bicarbonat sòdic perquè va observar que, en els pacients que se'ls hi extreia un tumor, quedaven restes de càndides en aquell indret. Va deduir que el tumor estava provocat per aquestes càndides i l'econòmic bicarbonat sòdic era suficient per eliminar-lo (No esmenta explícitament, per exemple, la nombrosa dissidència científica respecte la versió oficial de la SIDA, ni la Nova Medicina Germànica del Doctor alemany Geerd Ryke Hamer amb les seves cinc lleis biològiques. Veure per això http://free-news.org).

18. L'elit pretén crear un govern mundial, sota el qual hi ha una sèrie de mercats continentals també controlats per aquesta elit. Cap estat podria, doncs, controlar la seva pròpia economia, sinó que ha d'especialitzar-se, per la qual cosa ha de dependre de la resta. L'autonomia econòmica de cada estat així seria nul·la i ha d'obeir les directrius de l'elit, que controla el conjunt (És una solució bastant diferent a la d'una Confederació Mundial de nacions lliures que reivindiquen alhora Alexandre Deulofeu, Agustí Chalaux i Lluís Maria Xirinacs).

19. L'actual Unió Europea no és sinó que una estructura controlada per uns buròcrates no escollits per la gent i amb un Parlament amb uns parlamentaris que, quan diuen quelcom improcedent, se'ls hi treu la paraula del micròfon. El que abans era el Pacte de Varsòvia ara ho és l'actual Unió Europea (No és, per tant, una Confederació Europea de nacions lliures que reivindiquen els mateixos Deulofeu, Chalaux i Xirinacs).

20. L'elit són un conjunt de famílies endogàmiques que mantenen unes característiques reptilianes que incorporen en el seu ADN mitjançant els creuaments que fan entre ells, començant per les monarquies mundials. Aquesta elit, els Il·luminati, obeeix a un poder reptilià superior, els Annunaki, que dirigeix així el món. En el cim dels Il·luminati estan els Rostchild, -cognom d'origen alemany el nom de la qual vol dir Escut Roig, que és l'estrella de David-, i els Rockefeller (David Icke segueix també en aquest sentit l'obra de Zecharia Sitchin titulada «El 12 planeta». Icke no esmenta que, segons Sitchin, els Annunaki foren posats a la Tierra com capatassos d'uns altres sers anomenats Nefilim, els sers superlongeus procedents de Nibiru que després formaren part de la mitologia sumèria, posteriorment exportada a les mitologies egípcia, hindú, grega i romana).

21. L'elit està composta per sionistes, que no vol dir jueus o judaistes. Han posat en el poder polític els darrers presidents dels Estats Units de Nordamèrica, incloent Ronald Reagan, els Clinton, els Bush i en Barack Obama, així com gairebé tots els diferents membres de l'administració dels EUA, de la Reserva federal, del Banc Central Europeu, etc. Segons en David Icke, en Barack Obama és poc capaç de desgranar un discurs original si no és dirigit per un prompter amb un text redactat prèviament pel seu assessor.

22. De fet, Israel és propietat dels sionistes de la família Rostchild, que controla tant aquest estat, com el Regne Unit, com els EUA. Els Rostchild van pagar la mateixa seu del Parlament Israelià i controlen i dirigeixen el Mossad, que actua impunement. David Icke denuncia el genocidi, el racisme i l'imperialisme de l'actual Estat d'Israel en contra dels palestinians. Però també elogia els jueus que lluiten contra el sionisme i fins i tot desobeeixen de fer el servei militar obligatori a Israel.

23. L'elit està composta de persones sense cap consideració ètica. Fins i tot, entre els seus membres n'hi ha de la categoria de caps d'estat i de l'alta administració que practiquen rituals satànics i paidòfils amb sacrificis de nens i nenes joves que entren a la pubertat. Les víctimes que sobreviuen estan completament desemparades i vigilades pels seus victimaris, que els hi recorden que el ritual practicat és el seu «petit secret». L'objectiu és crear en aquest ritual un estat de terror elevadíssim que invoqui la vinguda dels éssers reptilians als quals els victimaris obeeixen. Hi ha una complicitat de les entitats oficials anomenades de la protecció de la infantesa en tolerar aquest crims.

24. Cal dir que l'estat de vibració baixa que produeix la por i l'odi induïts constantment per tots els mitjans als humans suposa fer funcionar el seu cervell reptilià, que gestiona les accions destinades a la supervivència bàsica de l'individu, i que aquesta por i odi estimula aquestes vibracions baixes. Els reptilians ocults que fins ara ens dominen o Annunaki s'alimenten d'aquestes vibracions baixes del cervell reptilià dels humans, tot i que en David Icke creu que hi ha alguns reptilians rebels a aquesta agenda.

25. Hi ha cultures antigues que afirmen que hi va haver a la Terra un temps sense la Lluna i que després aquesta va existir. En David Icke va conversar amb un xamant africà que li va dir que abans no hi havia Lluna, es considerava el Sol com un ésser femení i quan va aparèixer la Lluna, aquesta va esdevenir l'entitat femenina i el Sol la masculina. La Lluna és enorme en relació amb la Terra i en comparació amb els altres satèl·lits de la resta de planetes del Sistema Solar, i curiosament té la mateixa grandària aparent que el Sol vista des de la Terra. La NASA ha fet experiments de llençar dos coets amb explosius contra la Lluna i s'ha descobert que és un satèl·lit buid per dins, degut a les vibracions, de molt llarga durada, similars a una campana i similars a un gong que s'han detectat en cadascuna de les dues explosions practicades, la segona més grossa que la primera. En David Icke creu, en definitiva, que la Lluna és una construcció artificial amb materials enormement resistents, com ara el titani, i tots els cràters tenen aproximadament la mateixa fondària màxima. També té unes instal·lacions més grans que la grandària de Los Angeles (no ho va dir, però potser a la seva cara amagada?), les fotografies de les quals han estat censurades. L'objectiu és que la Lluna, -ell en diu el «Moonpoly»-, amaga quelcom a dins, que serveix per a alterar l'estat d'ànim dels humans i serveix també per distorsionar i frenar la comunicació que puguem tenir els éssers humans de la Terra amb l'espai exterior (Veterans estudiosos de l'Exopolítica afirmen des de fa temps que la Lluna és una construcció artificial, però amb la intenció benèvola d'estabilitzar els moviments de rotació de la Terra, doncs un planeta que ofereix la mateixa cara en relació al seu sol perd la seva atmosfera).

26. Hi ha uns cicles que es consumen durant molts anys, i en David Icke va mostrar la imatge d'una roda amb l'edat d'or (4 temps de durada), l'edat d'argent (3 temps), l'edat de coure (2 temps) i l'edat de ferro (1 temps). (Coincideix amb el que diuen certs llibres de la cultura ancestral dels Hindús). Estem a la fi de l'edat de ferro i ara toca finalitzar amb el temps cada cop més tirànic que s'està produint, tot entrant en una nova edat d'or. El (solstici d'hivern del) 2012 no serà necessàriament cap moment sobtat i traumàtic de canvi, però sí que en deu anys es produirà una gran transformació i molts dels humans que ara hi són la viuran.

27. En les diferents eleccions parlamentàries i presidencials que es produeixen, sovint els distints actors que hi participen són controlats per l'elit. Votem cada quatre (o cinc) anys i després de votar els polítics fan el que volen sense el nostre consentiment. Segons David Icke, cal que els humans, en el cas que ho creiem convenient, deixem d'anar a votar per no col·laborar amb aquest sistema on es canvia de màscara però al darrera hi ha el mateix (No reivindica aplicar l'abstenció sempre per sistema, com sí afirmen alguns anarquistes, sino quan no hi ha una veritable alternativa).

28. L'elit ha creat l'actual etapa de penúria econòmica financera, que els estats obedientment han intentat aturar abocant diners a les entitats financeres, amb la qual cosa fa que les arques d'aquests estats quedin exhaustes i endeutades. A continuació, hi ha previst un increment de la penúria econòmica que farà que els estats entrin en fallida o no puguin intervenir per resoldre aquesta mateixa penúria augmentada degut al seu endeutament. És aquí on, segons David Icke, l'elit intentarà obligar als estats a obeir-la a continuació (Potser la següent passa serà la guerra d'Occident contra Iran, que pot provocar que la Xina segueixi l'exemple imperialista d'Occident i iniciï així una Tercera Guerra Mundial, que serà entre la Xina per un costat i Occident i Iran per l'altra, aquest darrer estat convertit posteriorment en aliat d'Occident. Alexandre Deulofeu (1903-1978) va vaticinar en vida la possibilitat d'aquesta guerra, veure http://deulofeu.org. També apareix aquesta Tercera Guerra Mundial en els anomenats «Protocols dels Savis de Sió», document del que és discutida la seva veracitat, però que va ser publicat abans de la Primera Guerra Mundial, vaticina tres guerres mundials i encerta amb precisió les característiques de les dues primeres).

29. En David Icke afirma que l'elit és una minoria molt petita dins el planeta. Cal que els humans, que som la immensa majoria, deixem de col·laborar amb l'elit i expandim la nostra consciència. Escoltem la nostra consciència si cal per prendre una decisió. També els éssers humans hem d'evitar reproduir els esquemes i estructures que prèviament hem criticat, com per exemple emprar la violència armada que exerceix l'elit contra els humans. Si convé desobeir una llei injusta, es desobeeix. Si una persona és embargada de la seva llar per un banc de l'elit, cal donar ajut i suport decisiu a la persona embargada per a que ocupi la dita llar. Si l'elit ens vol dur a una altre guerra, cal no anar. Cal practicar la desobediència civil d'en Gandhi i d'en Martin Luther King si la llei és injusta. La unió dels humans fa la força i així el castell de cartes del sistema de l'elit s'esfondrarà, doncs som els mateixos humans els qui el sostenim.

Podeu prendre contacte amb les persones organitzadores de l'acte a l'adreça següent:

http://www.lighthousebcn.com/index.php/

Moltes mercès per donar-me l'oportunitat de resumir i recordar així el que en David Icke ens va dir.

Bona evolució, justícia, pau, llum, amor, salut, felicitat i llibertat.

Rebeu una abraçada telemàtica.

Brauli.
 
(Versión en castellano).

Apreciadas amigas y amigos:

Soy Brauli, después del sábado día 6 de noviembre del 2010, donde se produjo la conferencia de David Icke en Barcelona.

He de decir que iba a la conferencia de David Icke pensando, en un primer momento, que quizás sería simplemente un portavoz de una serie de mensajes que frecuentemente emiten algunas personas en nombre de la Nueva Era, pero esta primera impresión creo que era errónea. Creo que va más allá y ahora intentaré hacer un resumen que, a la espera que se publique en Internet su conferencia entera, será incompleto, debido a que no tomé apuntes escritos. Disculpadme las carencias o incorrecciones que pueda hacer.

David Icke fue jugador de fútbol de Primera División inglesa, portavoz del partido de Los Verdes inglés o británico, presentador de televisión y coguionista de la serie de películas de Matrix. En su momento contactó con una persona precisa, una vidente, que le dijo que algún día hablaría en público sobre lo que ahora está diciendo. A veces ha recibido revelaciones.

El su discurso, completamente desacomplejado y que ni tan solo se detiene en temas de Exopolítica, versa sobre el control que ejerce la élite en todos los ámbitos de la vida humana mediante una pirámide de poder que esta misma élite ha construido a lo largo de estos últimos tiempos, control contra el cual los humanos nos hemos de rebelar. Esto ha sido posible gracias a una distorsión completa de la realidad que esta misma élite nos ha construido, lo cual David Icke argumenta porque en verdad la realidad la podemos construir cada uno de nosotros y hasta ahora nos la han construido esta élite.

David Icke desgrana sus argumentos como las piezas de un rompecabezas que él va completando. Aquí tenéis algunos de los argumentes e informaciones que ha ido diciendo, y que cada uno saque sus propias conclusiones. El texto actual es la versión a fecha 3 de diciembre del 2010. Los textos entre paréntesis son míos:

1. Los seres humanos en su momento fuimos diseñados genéticamente para servir la élite, y por esto tenemos unas características más disminuidas que las que habríamos de tener para alcanzar unas más plenas facultades. A pesar de ello, tenemos una buena parte del ADN, la función del cual es desconocida según ciertos científicos y que llaman «ADN basura» (Esta afirmación se halla en la línea de la obra de Zecharia Sitchin «El 12 Planeta»).

2. El ser humano tiene dos medios cerebros: el cerebro izquierdo lógico y racional y el cerebro derecho holístico. La educación oficial nos enseña a formarnos dentro de las capacidades del cerebro izquierdo, pero hay que aprender a hacer servir cada vez más el cerebro derecho, que nos da una visión de conjunto.

3. Las personas que pasan por una etapa transitoria de casi muerte, y vuelven a la vida y lo explican, afirman que recuperan la plena consciencia y el pleno conocimiento que no tenían mientras ellas vivían normalmente. Dice David Icke, humorísticamente, que le hace mucho miedo
decir lo que piensa y morir a consecuencia de ello, pues significa entrar en esta fase más evolucionada.

4. La élite controla todas las grandes empresas y centros de poder: gobiernos, administración, medios de comunicación, armamento, ejército, energía, farmacia, alimentación, banca, educación, universidades, religiones, mafias, tráfico de drogas, etc.

5. Cuando más alta una persona está dentro de la pirámide de poder, más información dispone. La gente de arriba tiene la información, la de abajo está sumida en la ignorancia.

6. La élite pretende implantar una tiranía totalitaria al estilo de Huxley o Orwell, -éste último en verdad se llamaba Blair-, y convertir los seres humanos en clones a su servicio. La alternativa contraria a esto es una Humanidad de seres plenamente conscientes. Por cierto, Huxley y Orwell fueron, respectivamente, maestro y alumno, también fueron amigos y recibieron la revelación del mismo origen.

7. Para conseguir sus objetivos, la élite quiere crear situaciones basadas en el esquema: problema-reacción-solución. El ataque a Pearl Harbour o el autoatentado del 11 de septiembre del 2001 siguen esta estructura, y son la forma que la gente acepte medidas impopulares decididas por la élite con anterioridad, creando situaciones de caos, para que después se hayan de solucionar mediante las medidas acordadas (El esquema problema-reacción-solución es una descripción realizada por el profesor de lingüistica norteamericano Noam Chomsky).

8. La élite pretende que todo el conocimiento de cada persona se centre en un punto, separado del resto de puntos, para así no tener una visión de conjunto (Según Lluís Maria Xirinacs, autor de un modelo filosófico global de conocimiento de la realidad, de este defecto él lo llamaría una falta de visión global. Otra cita: Según Lluís Botinas, responsable de la asociación Plural 21: «especialista es aquel que sabe más y más sobre menos y menos, hasta que lo sabe todo sobre absolutamente nada»).

9. Las entidades financieras, controladas por la élite, inventan dinero cada vez que efectúan un préstamo. En un préstamo no se ha visto nunca que se de el dinero (anónimo) en efectivo. Pero los deudores que han de devolver el préstamo no pueden inventar el dinero de los intereses, por lo cual el dinero fluye constantemente hacia las entidades financieras y, en tiempo de penuria como ahora, estas entidades retiran el líquido circulante, creando la situación de recesión.

10. Entre los proyectos de la élite estaría el de, finalmente, abolir el dinero anónimo y establecer una moneda telemática mundial controlada por esta misma élite, lo cual haría posible poner automáticamente en la indigencia a cualquier ser humano que se oponga a sus intereses (Sin citarlo por David Icke, es el caso de aplicación más nefasta de la moneda telemática según Agustí Chalaux, fundador del Centro de Estudios Joan Bardina, http://bardina.org y http://chalaux.org, pues Agustí quería una moneda telemática, pero no al servicio de los plutócratas, sinó al servicio de todos los seres humanos, mediante el sistema político, económico y social que propone el equipo que encabezó).

11. La educación está dirigida para considerar deficiente o enferma a toda persona que muestra un comportamiento desobediente o original tendiente a tener iniciativa propia y a no acceptar las reglas del juego establecido.

12. La élite quiere que la alimentación de los seres humanos sea de escasa calidad, com pretenden organizaciones como el Codex Alimentarius y las multinacionales de los transgénicos. La élite lucha contra la agricultura ecológica y quiere impedir que cada persona pueda procurarse su propia alimentación.

13. David Icke también afirma que nos bombardean con productos químicos rociados mediante las estelas de los aviones a reacción, los llamados «Chemtrails».

14. También alteran nuestro estado de consciencia mediante las radiaciones de las antenas HAARP situadas en Alaska, Noruega y otros lugares. Las dichas antenas también son responsables de ciertos terremotos y de alteraciones climáticas provocadas. Las dichas antenas y las emisiones de las señales de televisión, curiosamente, vienen a interferir precisamente las señales dentro de la banda de frecuencia que emiten y reciben los cerebros de los humanos.

15. La teoría del cambio climático provocado por el ser humano y impulsada por gente como Al Gore es falsa. La mayor parte de la contaminación que produce el calentamiento proveniente del ser humano no viene del CO2 sino del vapor de agua. Esta teoría no es sino que otra herramienta para crear miedo en los seres humanos.

16. La sanidad mundial y de cada estado la controlan las multinacionales farmacéuticas gestionadas por la élite, y no sirven a la salud del ser humano sino que sirven para controlarlo. Las vacunas amortiguan el sistema inmunológico, se aplican en el momento de la consolidación de este mismo sistema inmunológico en el niño, provocan enfermedades e incluso pueden servir par implantar chips en la gente, para provocar en ella alteraciones y tenerla todavía más dirigida, pues los chips implantados son una especie de ordenador que puede enviar y recibir mensajes.

17. La ciencia está subvencionada y dirigida para conseguir los resultados que la élite ha establecido con anterioridad al experimento. Los Rockefeller controlan la investigación científica médica. Si un científico quiere conseguir auténticamente una solución a un problema, ha de suprimir todos los prejuicios previamente establecidos y comenzar a escribir en una libreta en blanco. David Icke explica el ejemplo de un cirujano oncólogo italiano que sufrió un cáncer y lo suprimió aplicando (no dijo cómo) bicarbonato sódico porque observó que, en los pacientes que se les extraía un tumor, quedaban restos de cándidas en aquel lugar. Dedujo que el tumor estaba provocado por estas cándidas y el económico bicarbonato sódico era suficiente para eliminarlo (No cita explícitamente, por ejemplo, la numerosa disidencia científica respecto la versión oficial del SIDA, ni la Nueva Medicina Germánica del Doctor alemán Geerd Ryke Hamer con sus cinco leyes biológicas. Ver para ello http://free-news.org).

18. La élite pretende crear un gobierno mundial, bajo el qual haya una serie de mercados continentales también controlados por esta élite. Ningún estado podría, pues, controlar su propia economía, sinó que ha de especializarse, por lo cual ha de depender del resto. La autonomía económica de cada estado así sería nula y ha de obedecer las directrices de la élite, que controla el conjunto (Es una solución bastante diferente a la de una Confederación Mundial de naciones libres que reivindican a la vez Alexandre Deulofeu, Agustí Chalaux y Lluís Maria Xirinacs).

19. La actual Unión Europea no es más que una estructura controlada por unos burócratas no escogidos por la gente y con un Parlamento con unos parlamentarios que, cuando dicen algo improcedente, se les retira la palabra del micrófono. Lo que antes era el Pacto de Varsovia ahora lo es la actual Unión Europea (No es, por lo tanto, una Confederación Europea de naciones libres que reivindican los mismos Deulofeu, Chalaux y Xirinacs).

20. La élite son un conjunto de familias endogámicas que mantienen unas características reptilianas que incorporan en su ADN mediante los cruces que hacen entre ellos, comenzando por las monarquías mundiales. Esta élite, los Iluminati, obedece a un poder reptiliano superior, los Annunaki, que dirigen así el mundo. En la cúspide de los Iluminati están los Rostchild, -apellido de origen alemán el nombre del cual quiere decir Escudo Rojo, que es la estrella de David-, y los Rockefeller (David Icke sigue también en este sentido la obra de Zecharia Sitchin titulada «El 12 planeta». Icke no cita que, según Sitchin, los Annunaki fueron puestos en la Tierra como capataces de otros seres llamados Nefilim, los seres superlongevos procedentes de Nibiru que luego formaron parte de la mitología sumeria, posteriormente exportada a las mitologías egipcia, hindú, griega y romana).

21. La élite está compuesta por sionistas, que no quiere decir judíos o judaístas. Hay, por ejemplo, sionistas cristianos. Han puesto en el poder político los últimos presidentes de los Estados Unidos de Norteamárica, incluyendo Ronald Reagan, los Clinton, los Bush y Barack Obama, así como casi todos los diferentes miembros de la administración de los EUA, de la Reserva federal, del Banco Central Europeo, etc. Según David Icke, Barack Obama es poco capaz de desgranar un discurso original si no es dirigido por un pronter con un texto redactado previamente por su asesor.

22. De hecho, Israel es propiedad de los sionistas de la família Rostchild, que controla tanto este estado, com el Reino Unido, como los EUA. Los Rostchild pagaron la misma sede del Parlamente israeliano y controlan y dirigen el Mossad, que actúa impunemente. David Icke denuncia el genocidio, el racismo y el imperialismo del actual Estado de Israel en contra de los palestinos. Pero también elogia los judíos que luchan contra el sionismo e incluso desobedecen de hacer el servicio militar obligatorio en Israel.

23. La élite está compuesta de personas sin ninguna consideración ética. Incluso entre sus miembros hay de la categoría de jefes de estado y de la alta administración que practican rituales satánicos y paidófilos con sacrificios de niños y niñas jóvenes que entran en la pubertad. Las víctimas que sobreviven están completamente desamparadas y vigiladas por sus victimarios, que les recuerdan que el ritual practicado es su «pequeño secreto». El objetivo es crear en este ritual un estado de terror elevadísimo que invoque la venida de los seres reptilianos a los cuales los victimarios obedecen. Hay una complicidad de las entidades oficiales llamadas de la protección de la infancia de tolerar estos crímenes.

24. Hay que decir que el estado de vibración baja que produce el miedo y el odio inducidos constantemente por todos los medios a los humanos supone hacer funcionar su cerebro reptiliano, que gestiona las acciones destinadas a la supervivencia básica del individuo, y que estos miedo y odio estimulan estas bajas vibraciones. Los reptilianos ocultos que hasta ahora nos dominan, también llamados Annunaki se alimentan de estas vibraciones bajas del cerebro reptiliano de los humanos, a pesar de que David Icke cree que hay algunos reptilianos rebeldes a esta agenda.

25. Hay culturas antiguas que afirman que hubo en la Tierra un tiempo sin la Luna y que después esta existió. David Icke conversó con un chamán africano que le dijo que antes no había Luna, se consideraba el Sol como un ser femenino y cuando apareció la Luna, esta se convirtió en la entidad femenina y el Sol en la masculina. La Luna es enorme en relación con la Tierra y en comparación con los otros satélites del resto de planetas del Sistema Solar, y curiosamente tiene el mismo tamaño aparente que el Sol visto desde la Tierra. La NASA ha hecho experimentos de lanzar dos cohetes con explosivos contra la Lluna y se ha descubierto que es un satélite hueco por dentro, debido a las vibraciones, de muy larga duración, similares a una campana y similares a un gong que se han detectado en cada una de las dos explosiones practicadas, la segunda más grande que la primera. David Icke cree, en definitiva, que la Luna es una construcción artificial con materiales enormemente resistentes, como el titanio, y todos los cráteres tienen aproximadamente la misma profundidad máxima. También tiene unas instalaciones más grandes que el tamaño de Los Angeles (no lo dijo, ¿pero quizá en su cara oculta?), cuyas fotografías han sido censuradas. El objetivo es que la Luna, -él la llama el «Moonpoly»-, esconde algo dentro, que sirve para alterar el estado de ánimo de los humanos y sirve también para distorsionar y frenar la comunicación que podamos tener los seres humanos de la Tierra con el espacio exterior (Veteranos estudiosos de la Exopolítica afirman desde hace tiempo que la Luna es una construcción artificial, pero con la intención benévola de estabilizar los movimientos de rotación de la Tierra, puesto que un planeta que ofrece la misma cara en relación a su sol pierde su atmósfera).
 
26. Hay unos ciclos que se consuman durante muchos años, y David Icke mostró la imagen de una rueda con la edad de oro (4 tiempos de duración), la edad de plata (3 tiempos), la edad de cobre (2 tiempos) y la edad de hierro (1 tiempo). (Coincide con lo que dicen ciertos libros de la cultura ancestral de los Hindúes). Estamos en el final de la edad de hierro y ahora toca finalizar con el tiempo cada vez más tiránico que se está produciendo, entrando en una nueva edad de oro. El (solsticio de invierno del) 2012 no será necesariamente ningún momento brusco y traumático de cambio, pero sí que en diez años se producirá una gran transformación y muchos de los humanos que ahora estamos la viviremos.

27. En las diferentes elecciones parlamentarias y presidenciales que se producen, frecuentemente los distintos actores que participan son controlados por la élite. Votamos cada cuatro (o cinco) años y después de votar los políticos hacen lo que quieren sin nuestro consentimiento. Según David Icke, es necesario que los humanos, en el caso que lo creamos conveniente, dejemos de ir a votar para no colaborar con este sistema donde se cambia de máscara pero por detrás hay lo mismo (No reivindica aplicar la abstención siempre por sistema, como sí afirman algunos anarquistas, sino cuando no hay una verdadera alternativa).

28. La élite ha creado la actual etapa de penúria económica financiera, que los estados obedientemente han intentado detener volcando dinero a las entidades financieras, con lo que las arcas de estos estados quedan exhaustas y endeudadas. A continuación, hay previsto un incremento de la penúria económica que hará que los estados entren en quiebra o no puedan intervenir para resolver esta misma penúria aumentada debido a su deuda. Es aquí donde, según David Icke, la élite intentará obligar a los estados a obedecerla a continuación (Quizá el siguiente paso será la guerra de Occidente contra Iran, que puede provocar que China siga el ejemplo imperialista de Occidente e inicie así una Tercera Guerra Mundial, que será entre China por un lado y Occidente e Iran por el otro, este último estado convertido posteriormente en aliado de Occidente. Alexandre Deulofeu (1903-1978) vaticinó en vida la posibilidad de esta guerra, ver http://deulofeu.org. También aparece esta Tercera Guerra Mundial en los llamados «Protocolos de los Sabios de Sión», documento del que es discutida su veracidad, pero que fue publicado antes de la Primera Guerra Mundial, vaticina tres guerras mundiales y acierta con precisión las características de las dos primeras).

29. David Icke afirma que la élite es una minoría muy pequeña dentro del planeta. Es necesario que los humanos, que somos la inmensa mayoría, dejemos de colaborar con la élite y expandamos nuestra consciencia. Escuchemos nuestra consciencia si hay que tomar una decisión. También los seres humanos hemos de evitar reproducir los esquemas y estructuras que previamente hemos criticado, como por ejemplo usar la violencia armada que ejerce la élite contra los humanos. Si conviene desobedecer una ley injusta, se desobedece. Si una persona es embargada de su hogar por un banco de la élite, hay que dar ayuda y apoyo decisivo a la persona embargada para que ocupe el dicho hogar. Si la élite nos quiere llevar a otro guerra, es necesario no ir. Hay que practicar la desobediencia civil de Gandhi y de Martin Luther King si la ley es injusta. La unión de los humanos hace la fuerza y así el castillo de naipes del sistema de la élite se hundirá, pues somos los mismos humanos los que lo sostenemos.

Podéis tomar contacto con las personas organizadores del acto en la dirección siguiente:

http://www.lighthousebcn.com/index.php/

Muchas gracias por darme la oportunidad de resumir y recordar así lo que David Icke nos dijo.

Buena evolución, justicia, paz, luz, amor, salud, felicidad y libertad.

Recibid un abrazo telemático.

Brauli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada